Om net-nurse - vision, mission og historie

Vision og mission for net-nurse

Det er vores vision at tilbyde virksomheder et enkelt og effektivt værktøj til at indgå aftaler med fleksible medarbejdere med kort varsel.

  • Vi vil gøre det nemt og enkelt at udføre tilkald med kort varsel.
  • Vi vil minimere transaktionsomkostningerne (søge- og adm-omkostninger) i virksomheder.
  • Vi vil frigøre mere tid til kerneydelse og ledelse.
  • Vi vil gøre tilkaldeportalen til det mest attraktive sted at indgå aftaler med kort varsel.

Enkel driftsikker tilkaldeportal

Nemmere tilkald siden 2008 - historien om net-nurse

Ideen om net-nurse udsprang af de frustrationer der er forbundet med at finde afløsere indenfor sygehusvæsenet. Det kan som medarbejder være stressende og irriterende at blive ringet op i tide og utide og blive spurgt om man kan komme på arbejde.

Det er heller ikke sjovt, at være dén der skal ringe medarbejderne op og forstyrre dem - midt i aftensmaden, middagsluren eller familiefødselsdagen - for at spørge om de kan tage en vagt. Værre bliver det, når man kontakter den ene afløser efter den anden uden at få vagten besat.

Det er frustrerende og brandærgerligt at bruge tid på for både arbejdsgiver og medarbejdere

Det må da kunne gøres bedre! Og det blev det. I 2008 gik vi i gang med at udvikle tiikaldeportalen net-nurse, som skulle gøre det nemmere og billigere for institutioner at finde afløsere blandt deres egne medarbejdere på en måde, som samtidig gøre det nemt og attraktivt at være fleksibel medarbejder

Kontakt os

Har du spørgsmål eller savner yderligere informationer om den interne tilkaldeportal, så er du velkommen til at sende en mail eller ringe

info@net-nurse.dk 4063 4020