Sæt tilkald i system. Helt enkelt.

Sådan fungerer net-nurse

Enkel

Driftsikker

Tilkaldeportal

Få dine vagter besat hurtigt

Slut med at ringe forgæves efter afløsere. Opret ledige vagter med få klik og del dem via app eller SMS med dine egne afløsere på 30 sekunder. Vælg en afløser blandt dem der byder ind på vagten. Somme tider tager det under ét minut at finde en intern afløser eller frivillig.

Net-nurse sørger for en effektiv og god kommunikation mellem dig og dine fleksible medarbejdere.

Læs mere Prøv GRATIS i 30 dage

Bliv afløser - ansøg i dag

Med net-nurse slipper du for at blive ringet op i tide og utide. Du får tilbud om vagter på sms eller app, og du kan i ro og mag beslutte, om du har mulighed for at tage vagten. I net-nurse er det nemt og bekvemt at indgå aftaler med kort varsel.

Send en uopfordret ansøgning til en arbejdsgiver nær dig via vores hjemmeside. Helt enkelt.

Læs mereSend ansøgning

Brugerne siger

Færre eksterne vikarer

En tilkaldeportal bliver en vigtig del af en attraktiv arbejdsplads i fremtiden og er stærkt medvirkende til at vores forbrug af eksterne vikarer er reduceret så markant i dag

Astrid Guldberg, forstander på Hareskovbo plejehjem

Arbejdsglæde

Jeg er så glad for at undvære det personlige opkald fra afdelingen ved sygemeldinger, fordi en SMS gør det muligt for mig at vende mit merarbejde med familien - inden jeg byder på vagten.

Citat fra brugerundersøgelse på Slagelse Sygehus

Aftal en præsentation og prøv det GRATIS i 30 dage, - book et introduktionsmøde her

Efter GRATIS-perioden bliver der koblet en forbrugsafhængig prisplan på en SMS-løsning, eller du vælger vores app løsning med en fast månedlig pris fra kun 555,- ex. moms.

Prøv GRATIS i 30 dage